We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.
Uitleg over cookies, met een link naar de pagina met privacy beleid Ok Meer informatie

Voor de bakker!

Het zit in ons DNA om de best mogelijke service te willen bieden. En dit is iets waar we aan blijven werken. Afgelopen tijd hebben we hierom onze organisatie verder uitgebreid met nog meer goed gekwalificeerde vakmensen. Zo kunnen we onze bestaande service- en montagewerkzaamheden gericht op HEIN-ovens en koeltechniek goed blijven verrichten, maar gaan we inmiddels veel verder dan ons HEIN specialisme. We verzorgen ook service en onderhoud aan bakkerijmachines voor u! En natuurlijk met hetzelfde serviceniveau en doel. ‘Voor de bakker!’; zoals wij zeggen.

 45 jaar is niet niets

45 jaar is niet niets

Al zeggen we het zelf. Dit jaar bestaan we alweer 45 jaar en kunnen terugkijken op een gezonde en dynamische groei van ons bedrijf. Dat wat ooit begon met de verkoop en het onderhouden van branders is uitgegroeid tot een onbetwist specialisme op het gebied van HEIN ovens, Hein koeltechniek, brandertechniek en bakkerijmachines. Met een volwassen en gedegen team van ruim 30 medewerkers zijn we dagelijks actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. We monteren, we onderhouden, we servicen en we reviseren. En daar zijn we trots op!

We volgen ontwikkelingen in de markt op de voet, we blijven onszelf bijscholen en trainen en werken er als organisatie hard aan om onze processen zo efficiënt mogelijk in te richten, in het belang van onze klanten. Wat wij willen is uw tevredenheid. Dat is onze drijfveer!

Servicecourant

Meer weten over onze organisatie? Met regelmaat brengen wij een servicecourant uit. Deze sturen we u graag op, maar u kunt deze ook online bekijken. We hebben een versie voor onze Nederlandse en een versie voor onze Belgische klanten.