Voor de bakker!

Het zit in ons DNA om de best mogelijke service te willen bieden. En dit is iets waar we aan blijven werken. Maar we doen veel meer. We adviseren u over de beste oplossingen voor ovens, koeltechniek, vacuümtechniek, bakkerijmachines, verkoopautomaten en ijssalons. Onder de Burnex Group doen we dit vanuit A&A bakkeradvies voor Nederland en vanuit Bakktrade voor België.
We hebben onze organisatie verder uitgebreid met nog meer goed gekwalificeerde vakmensen. Zo kunnen we onze bestaande service- en montagewerkzaamheden gericht op HEIN-ovens en koeltechniek goed blijven verrichten, maar gaan we inmiddels veel verder dan ons HEIN specialisme. We verzorgen service en onderhoud aan alle bakkerij- en horecamachines die we u mogen leveren! En natuurlijk met hetzelfde serviceniveau en doel. ‘Voor de bakker!’; zoals wij nog altijd zeggen (vanuit onze historie). Want onze klantenkring is inmiddels breder dan de bakkers in Nederland en België.

45 jaar is niet niets

Al zeggen we het zelf. We bestaan alweer meer dan 45 jaar en kunnen terugkijken op een gezonde en dynamische groei van ons bedrijf. Dat wat ooit begon met de verkoop en het onderhouden van branders is uitgegroeid tot een onbetwist specialisme op het gebied van HEIN ovens, Hein koeltechniek, brandertechniek, vacuümkoeling, bakkerijmachines, verkoopautomaten en ijssalons. Met een volwassen en gedegen team van meer dan 40 medewerkers zijn we dagelijks actief in de Benelux. We adviseren, we verkopen, we monteren, we installeren, we leveren op, we onderhouden, we servicen en we reviseren. En daar zijn we trots op!

We volgen ontwikkelingen in de markt op de voet, we blijven onszelf bijscholen en trainen en werken er als organisatie hard aan om onze processen zo efficiënt mogelijk in te richten, in het belang van onze klanten. Wat wij willen is uw tevredenheid. Dat is onze drijfveer!