Alles in één hand

Bij Burnex Service zijn we experts op het gebied van onderhoud en service voor ovens, koelinstallaties en bakkerijmachines. Onze ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bakkerijwereld. Wat ons uniek maakt, is onze specialisatie in brandertechniek, die we naadloos combineren met onze uitgebreide kennis en ervaring met ovens. We hebben ook veel expertise opgebouwd in koeltechniek door middel van talloze montage- en onderhoudswerkzaamheden.

Daarnaast kunnen we gelijktijdig uw broodsnijmachine, deegkneder, verkoopautomaat of opbolmachine onderhouden en servicen. We voeren ook revisiewerkzaamheden uit aan diverse bakkerijmachines, waarbij we ze weer in perfecte staat herstellen – soms zelfs beter dan nieuw. Als echte technici houden we van de variatie en uitdagingen die we tegenkomen.

Montage

Onze deskundige specialisten bij Burnex Service zorgen voor de installatie van uw nieuwe HEIN oven of koelinstallatie. We werken nauw samen met u en de verkoopafdeling van Hein om een strakke planning op te stellen die zo min mogelijk tijd in beslag neemt. We beschikken over eigen vrachtwagens om de Hein installaties bij uw bedrijf af te leveren.

Onderhoud

Burnex service is gespecialiseerd in het onderhoud van HEIN bakkerijovens, branders en koeltechniek. We begrijpen dat deze apparatuur dagelijks moet functioneren en daarom streven we naar perfecte conditie. Onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat uw oven en brander optimaal blijven werken, terwijl de koelinstallatie stabiel draait om een continu kwaliteitsniveau te waarborgen. Daarnaast bieden we onderhoudsdiensten voor andere bakkerijmachines zoals de broodsnijmachine, opboller en deegkneder. Het grote voordeel van Burnex service is dat we de kennis van ovens, branders en andere apparatuur combineren, waardoor we meerdere onderhoudsbeurten efficiënt kunnen uitvoeren. Tijdens het periodiek onderhoud kunnen we ook uw koelinstallaties en andere machines controleren, aangezien we toch al ter plaatse zijn.

Service

Bij ons kunt u vaak telefonisch storingen aan ovens en koelinstallaties oplossen. We zorgen ervoor dat u altijd een specialist aan de lijn krijgt. Mocht het probleem niet telefonisch opgelost kunnen worden, sturen we direct een servicemonteur naar u toe. We hebben de meeste originele onderdelen voor HEIN ovens en koelinstallaties op voorraad, zodat we snel en efficiënt kunnen handelen in geval van nood. Als we geen directe toegang hebben tot een nieuw onderdeel, doen we ons best om u zo snel mogelijk weer aan de gang te helpen. In ieder geval streven we ernaar om onze bezoeken tot een minimum te beperken door gebruik te maken van hoogwaardige onderdelen en periodieke onderhoudsafspraken.

Revisie

Tijdens een revisie worden de elektrische, mechanische en elektronische componenten van machines gecontroleerd. De machines worden volledig gedemonteerd, alle onderdelen worden gereinigd en gecontroleerd op roestvorming. Indien nodig worden onderdelen opnieuw gespoten of gepoedercoat. Na de revisie beginnen we met de opbouw van de machine. Verschillende tests worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de machine goed functioneert. In sommige gevallen is het resultaat van de revisie zelfs beter dan het oorspronkelijke product van de fabrikant. Onze technici zijn trots op hun werk en vooral wanneer ze jaren later nog steeds gereviseerde machines tegenkomen tijdens servicebezoeken bij onze klanten.