Onbetwist HEIN specialist

Burnex is al meer dan 45 jaar verbonden aan het merk HEIN. We zijn gestart met het leveren, installeren en onderhouden van brandertechniek voor HEIN ovens. Al snel zijn we ook HEIN ovens gaan monteren, installeren en onderhouden in combinatie met een 24/7 servicedienst. Ook voor HEIN koeltechniek zijn we het volledige traject op gaan pakken. En we doen in zowel Nederland als België.

Vandaag de dag is Burnex ook uw advies- en verkooppartner binnen heel Nederland en in België voor het gebied Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. We durven wel te stellen dat we de onbetwiste specialist zijn als het aankomt op het merk HEIN.

HEIN Ovens

Met het assortiment HEIN ovens kunnen wij de bakkers in Nederland en België altijd een goede oplossing bieden voor de beste bakresultaten. Van klassieke ringbuisovens en energiezuinige rotatieovens tot thermische olieovens en volledige elektrische etageovens.

En zo hebben we passende oplossingen voor zowel de ambachtelijke bakker maar ook voor de (semi) industriële bakker.

De ovens van Hein; Hein Ecostone Plus, Hein Thermo, Hein Universal Plus, Hein Woordstone plus, Hein Electro, Hein Electro Stone, Hein Eurolux, Hein Hybrid, Hein Shoplux, Hein Luxrotor, Hein Stoneroll, Hein Bakelux2, Hein Condilux2.

HEIN Koeltechniek

Met HEIN koeltechniek hebben we kwalitatieve oplossingen voor gecontroleerd koelen, rijzen, invriezen, shock freezing en gekoeld opslaan. Bovendien kunnen we oplossingen aanbieden waarmee nachtwerk naar de dag kan worden verplaatst of een gamma aan producten waarmee u eenvoudiger achteraf af kunt bakken.

We beschikken over stekkerklare oplossingen van Hein en standaard cellen, maar zien in de praktijk vooral veel maatwerkoplossingen waarbij de capaciteit van de Hein koelinstallaties volledig wordt afgestemd op bijvoorbeeld de bakcapaciteit.

De koeltechniek van Hein; Hein Flex-UV Plus, Hein Toplux, Hein Maryline, Hein Modulux.

Hein Service

Burnex Service omvat de kernactiviteiten van de Burnex Group waar het allemaal mee is begonnen. Het monteren, onderhouden en servicen van branders, HEIN ovens en HEIN koeltechniek. Natuurlijk komen we midden in de nacht langs om een storing te verhelpen, maar zorgen we voor uw continuïteit door periodiek (preventief) onderhoud.

Voor Hein hebben we hier speciale serviceprogramma’s voor ontwikkeld.