Gegarandeerd alles in één hand

Burnex is de meest servicegerichte totaalleverancier voor ovens, koeling, bakkerijmachines en food service equipment voor bakkerijen, lunchrooms, brasseries, ijssalons en horeca-instellingen. Met een uitgebreid merken- en productportfolio, een landelijke dekking in Nederland en Vlaamstalig België en 24/7 service zijn wij uw partner bij uitstek.

We adviseren, we verkopen, we monteren en installeren, we leveren op, we onderhouden en bieden continuïteit door 24-uurs service gedurende 365 dagen per jaar. Met ons team van meer dan 40 medewerkers, waarvan ruim 25 dagelijks onderweg, zetten we ons iedere dag vol enthousiasme in voor onze klanten.

richard ruinard 1.jpg
Richard Ruinard
M 06 - 55 13 85 35
jan roodenburg 1.jpg
Jan Roodenburg
M 06 - 46 76 07 36
burnex leon van der zee vierkant 300x300 1
Leon van der Zee
M 06 - 34 37 34 87
Stef Alferink
Stef Alferink
M 06 - 53 32 56 49

Advies & verkoop

Uw situatie en wensen zijn de uitgangspunten voor onze adviezen. We komen met voorstellen en vertalen dit voor u naar scherpe offertes. Ons streven hierbij is altijd te bouwen aan langdurige relaties.

In Nederland doen wij dit vanuit A&A Bakkerijadvies en in België (Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg) vanuit Bakktrade.

Vanuit onze locaties in IJsselstein (NL) en Geel (B) beschikken wij over onze verkoopkantoren, een complete proefbakkerij (Geel -B), demoruimtes voor machines, showrooms met zowel nieuwe als gebruikte apparatuur en de werkplaatsen en magazijnen.

HEIN Ovens en Koeltechniek

In 1977 is Burnex gestart met de productie, verkoop en het onderhoud van branders exclusief voor HEIN. In 1993 zijn we vervolgens in België gestart met servicewerkzaamheden aan HEIN ovens om in 1997 ook te starten met het montagewerk hiervan. In 2006 is hier HEIN koeltechniek aan toegevoegd. 

Inmiddels mogen we wel zeggen dat we de onbetwiste HEIN specialist zijn. Zeker sinds we 2021 ook de verkoop van HEIN ovens en koeltechniek voor onze rekening nemen in Nederland en het gebied rond Antwerpen.

Bakkerijmachines

Sinds de overname van A&A Bakkerijadvies (NL) in 2021 en Bakktrade (B) in 2023 zijn we naast HEIN ook producten van andere krachtige merken gaan verkopen. Denk hierbij aan merken als Rondo, Artezen, Daub, Kaak Dough Handling (Benier), Hobart, Unox, Weber Cooling, W&VE, Jeros, Gram en bijvoorbeeld Pomati waarmee we een compleet assortiment bieden voor bakkerijen, lunchrooms, brasseries, ijssalons en horeca-instellingen.

Veel van de producten voeren wij als een stekkerklaar ‘Plug-and-Go’-concept. U bestelt en wij zorgen voor een zo snel mogelijke levering, probleemloze installatie, oplevering en uitleg. En natuurlijk zonder restafval. Dat is ‘Plug-and-Go’.

Burnex Service

Burnex Service omvat de kernactiviteiten van de Burnex Group waar het allemaal mee is begonnen. Het monteren, onderhouden en servicen van branders, HEIN ovens en HEIN koeltechniek. De afgelopen jaren zijn hier tal van merken bakkerijmachines bij gekomen. En dit stelt ons in staat om onze klanten completer en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk komen we midden in de nacht langs om een storing te verhelpen. Maar liever nemen we ook even het periodiek onderhoud aan een broodsnijmachine, een opboller, een uitroltafel of iets dergelijks mee als we ook al komen voor bijvoorbeeld de oven. Voorkomen is beter dan genezen.