Saro Warmtebrug modell 1000 mm

Deel op social media:

LinkedIn

Saro Warmtebrug modell 1000 mm

De Saro warmtebrug 1000 mm is de ideale oplossing om warmteverlies te voorkomen. Met zijn efficiënte ontwerp zorgt deze warmtebrug voor een optimale overdracht van warmte.
Deel op social media:
LinkedIn

Saro Warmtebrug 1000 mm – De ideale warmhoudoplossing voor de horeca

Als het gaat om het serveren van warme gerechten in de horeca, is het essentieel om ervoor te zorgen dat deze op de juiste temperatuur blijven. Met de Saro Warmtebrug 1000 mm kunt u er zeker van zijn dat uw gerechten altijd perfect op temperatuur blijven.

De Saro Warmtebrug 1000 mm is speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca en biedt een efficiënte en betrouwbare manier om gerechten warm te houden. Met een lengte van 1000 mm heeft deze warmhoudbrug voldoende ruimte om meerdere borden of schalen tegelijkertijd warm te houden. Dit maakt het ideaal voor drukke restaurants, buffetten of cateringservices waar snelheid en kwaliteit belangrijk zijn.

De warmtebrug is uitgerust met 2 verwarmingszones die een gelijkmatige en constante warmteverspreiding garanderen. Hierdoor blijven uw gerechten niet alleen op de juiste temperatuur, maar behouden ze ook hun smaak en textuur. De temperatuur van de warmtebrug is eenvoudig instelbaar, zodat u volledige controle heeft over het warmhoudproces.

De Saro Warmtebrug 1000 mm is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Het compacte en elegante ontwerp past perfect in elke professionele keuken of buffetopstelling. Daarnaast is de warmtebrug eenvoudig te reinigen dankzij het roestvrijstalen materiaal.

Met de Saro Warmtebrug 1000 mm bent u verzekerd van een hoogwaardige warmhoudoplossing voor uw horecabedrijf. Of u nu gerechten serveert in een restaurant, hotel of cateringevenement, deze warmtebrug zorgt ervoor dat uw gasten altijd kunnen genieten van heerlijk warme maaltijden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw gerechten warm te houden in de horeca, dan is de Saro Warmtebrug 1000 mm de ideale keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze geweldige warmhoudoplossing!

 

– Materiaal: roestvrij staal
– Modellen: 2 verwarmingselementen
– Gew.: 19 kg
– Dim.: B 1000 x T 400 x H 400 mm
– Aansluiting: 230 V – 50 Hz – 0,8 kW

Bestelformulier

Product: Saro Warmtebrug modell 1000 mm

Lease aanvraagformulier

Product: Saro Warmtebrug modell 1000 mm

Demo aanvraag voor:

Saro Warmtebrug modell 1000 mm

Vraag offerte aan

Product: Saro Warmtebrug modell 1000 mm