Saro Gasfrituur E7/FLG1V17

Deel op social media:

LinkedIn

Saro Gasfrituur E7/FLG1V17

Ontdek de voordelen van de Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 met zijn efficiënte prestaties en betrouwbare kwaliteit voor professioneel frituren.
Deel op social media:
LinkedIn

Het Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 – De perfecte frituur voor professioneel gebruik

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige gasfrituur van topkwaliteit, is de Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 de ideale keuze. Deze frituur biedt geweldige prestaties en functionaliteit die perfect zijn afgestemd op professioneel gebruik in restaurants, cafetaria’s en andere horecagelegenheden.

Met de Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 kun je gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel tegelijkertijd frituren. Het apparaat heeft een ruime inhoud en beschikt over meerdere manden, waardoor je efficiënt kunt werken en een constante kwaliteit kunt leveren aan je klanten.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze gasfrituur is het geavanceerde verwarmingssysteem. Met een krachtige brander en nauwkeurige temperatuurregeling kun je ervan op aan dat je gerechten altijd perfect worden bereid. Bovendien zorgt het efficiënte energieverbruik van deze frituur ervoor dat je kosten bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Het ontwerp van de Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 is niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch. Het apparaat is voorzien van een gebruiksvriendelijke bediening en een handig afvoersysteem om het vet gemakkelijk te kunnen verwijderen. Daarnaast is de frituur gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik en eenvoudig schoon te maken is.

De Saro Gasfrituur E7/FLG1V17 voldoet aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en hygiëne. Het apparaat is uitgerust met diverse beveiligingsfuncties, zoals een oververhittingsbeveiliging en een automatische uitschakelfunctie bij storingen. Hierdoor kun je met een gerust hart werken in jouw professionele keuken.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte gasfrituur voor professioneel gebruik, zoek dan niet verder dan de Saro Gasfrituur E7/FLG1V17. Met zijn uitstekende prestaties, functionaliteit en veiligheidskenmerken zal deze frituur jouw keuken naar een hoger niveau tillen.

 

– Materiaal: roestvrij staal
– Met aftapkraan en roestvrijstalen opvangbak voor eenvoudig olie verversen
– Afgeronde bak met koude zone
– Acht niveaus: 110 – 190°C
– Veiligheidsthermostaat
– Piëzo-ontsteker
– Met ontstekingszekering
– Waakvlam
– Vooraf ingesteld op H-gas, inclusief propaansproeiers
– Gewicht: 75 kg
– Afmetingen: B 400 x D 700 x H 850
– Inhoud: 17 liter
– Temperatuur 0 /+190 °C
– Aansluiting: 16,5 kW

Bestelformulier

Product: Saro Gasfrituur E7/FLG1V17

Lease aanvraagformulier

Product: Saro Gasfrituur E7/FLG1V17

Demo aanvraag voor:

Saro Gasfrituur E7/FLG1V17

Vraag offerte aan

Product: Saro Gasfrituur E7/FLG1V17