Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF

Deel op social media:

LinkedIn

Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF

Tefcold vrieskost SHALLOW 150 A-CF
Deel op social media:
LinkedIn

Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF: de ideale vriezer voor jouw behoeften

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en betrouwbare vriezer? Dan is de Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF precies wat je nodig hebt! Met zijn geavanceerde functies en ruime capaciteit is deze vriezer perfect geschikt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Belangrijkste kenmerken van de Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF:

  • Capaciteit van 150 liter: Deze vriezer biedt voldoende ruimte om al je diepvriesproducten op te slaan, of het nu gaat om voedsel, medicijnen of andere bevroren goederen.
  • Energiezuinig ontwerp: De Tefcold vrieskost SHALLOW 150 A-CF is voorzien van energie-efficiënte technologieën, waardoor hij minder stroom verbruikt en je dus geld bespaart op je energierekening.
  • Shallow-diepte design: Met een ondiepe diepte past deze vriezer perfect in kleine ruimtes, zoals keukens met beperkte afmetingen of krappe bedrijfsruimtes.
  • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Tefcold staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de SHALLOW 150 A-CF is geen uitzondering. Met zijn robuuste constructie en kwaliteitsmaterialen gaat deze vriezer lang mee.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Met eenvoudig te bedienen temperatuurregeling en handige opbergmogelijkheden, maakt de Tefcold vrieskost SHALLOW 150 A-CF het gemakkelijk om je diepvriesproducten georganiseerd te houden.

Of je nu een restaurant hebt of een bakkerij, de Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF biedt de perfecte oplossing. Zijn compacte formaat en veelzijdige functionaliteit maken hem ideaal voor elke situatie waarin beperkte ruimte een rol speelt.

Dus waar wacht je nog op? Investeer in de Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF en geniet van de voordelen van een betrouwbare en efficiënte vriezer. Bestel vandaag nog!

 

Bestelformulier

Product: Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF

Lease aanvraagformulier

Product: Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF

Demo aanvraag voor:

Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF

Vraag offerte aan

Product: Tefcold vrieskist SHALLOW 150 A-CF