Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920

Deel op social media:

LinkedIn

Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920

Upgrade uw keuken met de Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920. Deze efficiënte en betrouwbare oplossing biedt voldoende ruimte voor het bereiden en bewaren van bijvoorbeeld uw sandwiches.
Deel op social media:
LinkedIn

Tefcold Koelwerkbank Toppingstation SS920 – Perfect voor uw sandwiches

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig koelwerkbank toppingstation voor uw horecabedrijf, dan is de Tefcold SS920 de ideale keuze. Met zijn slimme ontwerp en uitstekende prestaties zorgt dit apparaat ervoor dat uw sandwiches altijd vers en smakelijk blijven.

Het Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920 is speciaal ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Het biedt voldoende ruimte om al uw ingrediënten handig op te bergen en tegelijkertijd een optimale temperatuur te behouden. Met een capaciteit van 201 liter kunt u moeiteloos grote hoeveelheden beleg bewaren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Tefcold SS920 is het geavanceerde koelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw ingrediënten altijd op de juiste temperatuur worden gehouden, waardoor bederf wordt voorkomen. U hoeft zich geen zorgen te maken over voedselveiligheid en kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van dit apparaat.

Daarnaast is het Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920 ook erg gebruiksvriendelijk. Het heeft een intuïtieve bediening waarmee u eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen. Het apparaat is ook voorzien van een automatische ontdooifunctie, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het onderhoud.

Dankzij het duurzame en hygiënische ontwerp is de Tefcold SS920 gemakkelijk schoon te maken. De roestvrijstalen constructie zorgt ervoor dat vuil en bacteriën geen kans krijgen om zich op te hopen. Hierdoor voldoet dit apparaat aan de hoogste hygiënenormen en kunt u uw klanten met een gerust hart verse sandwiches serveren.

Met het Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920 krijgt u niet alleen een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw sandwichbereiding, maar ook een apparaat dat er professioneel uitziet in uw keuken. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat dit apparaat een waardevolle aanwinst is voor elke horecaonderneming.

Als u op zoek bent naar een koelwerkbank toppingstation van topkwaliteit, dan is de Tefcold SS920 zeker de juiste keuze. Met zijn indrukwekkende prestaties, gebruiksgemak en duurzaamheid zal dit apparaat uw sandwichbereiding naar een hoger niveau tillen.

Kortom, investeer in de Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920 en geniet van verse, heerlijke sandwiches die uw klanten keer op keer zullen verrassen!

 

  • Roestvrij staal
  • Koelkuip voor GN1/6 bakken
  • Automatisch ontdooien
  • Deur(en)
  • Instelbare poten
  • Ventilatorkoeling

Maten en inhoud
Temperatuurbereik : +2 tot +10 °C
Klimaatklasse : 4
Bruto/netto gewicht : 90 / 80 kg
Bruto/netto volume : 228 / 201 l

Ontwerp en materiaal
Voetjes / poten : 4 instelbare voeten
Buitenafwerking : SS304
Binnenafwerking : SS304
Deur aantal & type : 2 dichte scharnierdeuren
Planken aantal & type : 2 draadplanken wit
Plankkleur : Wit
Plankmaten : GN1/1

Koelen en functies
Type regelaar : Elektronisch
Type koeling : Met ventilator
Type ontdooiing : Automatisch
Koelmiddel : R600a
Koelmiddelinhoud : 68 g
Thermometer : Ja

Stroom en verbruik
Energieverbruik : 2 kWh/24h
Energieverbruik per jaar : 730 kWh/jaar
Ingangsvermogen : 155 W
Spanning / Frequentie : 220-240/50 V/Hz
Geluidsniveau : 42 dB(A)

Afmetingen
Interne maat (BxDxH) : 830 x 515 x 500 mm
Externe maat (BxDxH) : 900 x 700 x 950 mm

Bestelformulier

Product: Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920

Lease aanvraagformulier

Product: Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920

Demo aanvraag voor:

Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920

Vraag offerte aan

Product: Tefcold koelwerkbank toppingstation SS920