Pomati Cube

Deel op social media:

LinkedIn

Pomati Cube

Met de Pomati Cube Chocolade Dispenser kun je eenvoudig en snel heerlijke gesmolten chocolade maken, waarbij je volledige controle hebt over de temperatuur en consistentie.
Deel op social media:
LinkedIn

Wat is de Pomati Cube Chocolade Dispenser?

De Pomati Cube Chocolade Dispenser is een innovatieve machine die speciaal is ontworpen om jouw chocoladefantasieën tot leven te brengen. Met deze dispenser kun je eenvoudig en snel heerlijke gesmolten chocolade maken, waarbij je volledige controle hebt over de temperatuur en consistentie.

Waarom kiezen voor de Pomati Cube Chocolade Dispenser?

Er zijn verschillende redenen waarom de Pomati Cube Chocolade Dispenser een must-have is voor elke chocoladeliefhebber:

  • Volledige controle: Met de Pomati Cube Chocolade Dispenser kun je de temperatuur en consistentie van de gesmolten chocolade naar wens aanpassen, zodat je altijd de perfecte textuur krijgt.
  • Eenvoudig in gebruik: Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen ingewikkelde installatie. Met een paar eenvoudige stappen kun je al genieten van jouw favoriete chocoladecreaties.
  • Veelzijdigheid: Of je nu zin hebt in warme chocolademelk, bonbons, chocopops of fruitspiesjes met een laagje chocolade, met de Pomati Cube Chocolade Dispenser kun je eindeloos variëren en experimenteren.

Tankinhoud : 5 kg
Vijzel : Afneembare vijzel voor eenvoudig reinigen en verwisselen van chocoladeproducten, omgekeerde richting voor het lossen van chocolade
Dispenser : Voetpedaalbediende dispenser om de chocoladestroom te onderbreken

Bestelformulier

Product: Pomati Cube

Lease aanvraagformulier

Product: Pomati Cube

Demo aanvraag voor:

Pomati Cube

Vraag offerte aan

Product: Pomati Cube