We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.
Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.
Uitleg over cookies, met een link naar de pagina met privacy beleid Ok Meer informatie

Alles in één hand

Als het op onderhoud en service aankomt van uw ovens, koelinstallaties of bakkerijmachines bent u bij Burnex Service aan het juiste adres. Onze medewerkers lopen al jarenlang mee in de bakkerijwereld. We zijn uniek in wat we aanbieden; we zijn gespecialiseerd in brandertechniek en weten dit feilloos te combineren met onze kennis en ervaring van ovens. Koeltechniek is een ander specialisme wat is opgedaan tijdens honderden montages en onze dagelijkse onderhoudswerkzaamheden.

Daarnaast kunnen we gelijktijdig uw broodsnijmachine, uw deegkneder, uw verkoopautomaat of bijvoorbeeld uw opbolmachine onderhouden en servicen. Overigens voeren we revisiewerkzaamheden uit aan tal van uiteenlopende bakkerijmachines. En die maken we echt weer als nieuw. Soms zelfs beter dan nieuw. Als technici pur sang houden we van de afwisseling en uitdagingen die we tegenkomen.Montage

Uw investering in een nieuwe HEIN oven of koelinstallatie gaat gepaard met de installatie ervan. Werk voor de specialisten van Burnex Service, want wij hebben daar de mensen en de middelen voor. In nauw overleg met u en de afdeling verkoop van Hein stellen we een planning op. Reken maar op een strakke planning, die u niet meer tijd kost dan strikt noodzakelijk is. Met een eigen vrachtwagen bezorgen we de Hein installatie(s) bij uw bedrijf.

Onderhoud

Onderhoud

Een oven en een brander moeten dag in dag uit functioneren. Dus moet de conditie van oven en brander in één woord perfect zijn. De koelinstallatie moet stabiel draaien voor een continu kwaliteitsniveau. Maar ook de broodsnijmachine heeft zo nu en dan een nieuwe messenset nodig en ook de opboller of bijvoorbeeld de deegkneder kunnen niet zonder onderhoud. Werk voor Burnex service. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van HEIN bakkerijovens, branders en koeltechniek. Groot voordeel is dat we kennis van ovens en branders combineren en dat een onderhoudsbeurt dus in één moeite door gaat. Tegelijkertijd kunnen wij uw koelinstallaties en andere bakkerijmachines mee laten lopen tijdens het periodiek onderhoud. We zijn er dan toch.

Service

Vaak kunnen we storingen aan ovens en koelinstallaties telefonisch oplossen. U krijgt bij ons namelijk altijd een specialist aan de lijn. En lukt telefonisch oplossen niet dan zorgen we ervoor dan één van de dienstdoende servicemonteurs bij u langskomt. À la minute als u dat wilt. Voor HEIN ovens en koelinstallaties hebben wij de meeste originele onderdelen direct op voorraad, zodat we onze service tot in de puntjes uit kunnen voeren als de nood aan de man is. En hebben we niet direct een nieuw onderdeel beschikbaar dan kijken we natuurlijk hoe we u alsnog zo snel mogelijk aan de gang krijgen. Hoe dan ook werken we met de beste onderdelen die we kunnen krijgen, zodat onze bezoeken aan u zoveel mogelijk beperkt kunnen blijven tot periodieke onderhoudsafspraken.

Revisie

Revisie

Tijdens een revisie kijken we naar elektrische, mechanische en elektronische componenten. Machines worden volledig gedemonteerd, alle onderdelen worden gecontroleerd en gereinigd, roestvorming wordt zorgvuldig verwijderd en onderdelen worden opnieuw gespoten of gepoedercoat. Daarna begint de opbouw. Nadat de revisie is uitgevoerd worden er verschillende testen gedaan. Het resultaat is in sommige gevallen een betere machine dan in eerste instantie door de fabrikant opgeleverd. De harten van onze techniekers gaan hier sneller van kloppen. En zeker als we de gereviseerde machines jaren later nog tegenkomen bij periodieke servicebezoeken bij onze klanten.